Think.

strategie

Social Media Strategie

Quickscan / Social Media Strategie Plan / Social Optimalisatieplan

SOCIAL GENIE QUICKSCAN
Uw Strategie Team start altijd met het maken van een Social Genie Quickscan om zodoende uw plek t.o.v. uw concurrenten en markt te kunnen bepalen. Wij brengen uw concurrenten in kaart en bekijken de huidige stand van uw Social Media activiteiten. Uw quickscan laat direct zien waar u nu staat en wat de mogelijkheden zijn!

SOCIAL MEDIA STRATEGIE PLAN
Onze BRAINS maken samen met u uw unieke  Social Media Strategie plan. Uw strategie wordt samen met u ontwikkeld door uw tweekoppig strategieteam,welke bestaat uit een creatief en een commercieel BRAIN. Wij noteren altijd duidelijke doelstellingen en targets in onze plannen, waar u ons aan mag(moet) houden!

SOCIAL OPTIMALISATIEPLAN
Tijdens de uitvoering van uw unieke Social Media Strategieplan sturen wij bij met ons Social Optimalisatieplan. Geen product, dienst of klant is hetzelfde en wanneer u snel en flexibel reageert kunnen wij samen met u de beste resultaten behalen. En natuurlijk maken wij ook wel eens een foutje(heel soms), en dat kunnen wij dan ook heel snel oplossen. De succesvolste strategiën zijn flexibel en aanpasbaar indien uw markt dit vraagt.

Wilt u ook succesvol starten met Social Media en direct een voorsprong hebben op uw concurrenten. U kunt onze BRAINS bellen 010-2540070 of direct mailen info@socialbrains.nl. Tot snel!

Wilt u ook direct resultaat?

Neuromarketing + Uw Social Media Strategie = Direct resultaat

#1 Wat is de directe Pain bij uw klanten. Bepaal waar de daadwerkelijke behoefte (of pijnpunt) van uw klanten ligt en benoem deze ook direct.

#2 Wat is uw unieke Gain voor uw klant. Direct na het tonen van de behoefte(Pain) van uw klant is het belangrijk hij of zij direct aan te spreken met uw UNIEKE oplossing.

#3 Wat is uw directe Claim. U laat direct zien hoe u uw unieke oplossing(Gain) in de praktijk werkt en zich al heeft bewezen.

 • “Bij Social Brains vind je de perfecte combinatie tussen creativiteit en effectiviteit.”

  Ben Bergsma - Art Director

Social Strategie

Een goed begin is het halve werk!

Onze oplossingen

head

Neuromarketing Advies

Neuromarketing Advies - Unieke Neuromarketing technieken

Social Brains past als enige social media bureau in Nederland neuromarketing toe op al haar werkzaamheden. Onze BRAINS zijn erop getraind om hiermee voor u de hoogste resultaten te kunnen behalen. Hoe kan dit? Wij passen de neuromarketing regels en vaardigheden toe op de opmaak, copywriting en totale Social Media Campagnes zodat de 'old brain'(de beslisser) van uw doelgroep direct wordt aangesproken.

De 'old brain' is het instinctieve en beslissende gedeelte van de hersenen van de mens waarmee het direct de keuzes en dus beslisingen maakt voordat u verder logisch kan redeneren. Met dit gedeelte van het brein wordt daadwerkelijk gekocht! Iedereen gebruikt het instinctieve brein over de gehele dag. Er zijn verschillende methoden om in te spelen op werkwijze van uw 'old brain'. Social Brains geeft u advies en begeleiding in de juiste toepassing van neuromarketing.

NEUROMARKETING PLAN
Onze BRAINS brengen direct in kaart:

 • #1 Wat is de directe Pain bij uw klanten. Bepaal waar de daadwerkelijke behoefte (of pijnpunt) van uw klanten ligt en benoem deze ook direct.
 • #2 Wat is uw unieke Gain voor uw klant. Direct na het tonen van de behoefte(Pain) van uw klant is het belangrijk hij of zij direct aan te spreken met uw UNIEKE oplossing.
 • #3 Wat is uw directe Claim. U laat direct zien hoe u uw unieke oplossing(Gain) in de praktijk werkt en zich al heeft bewezen.

Uw Neuromarketing Plan laat vervolgens zien waar en hoe u uw conversie kan verhogen middels het toepassen van onze unieke neuromarketing technieken.

NEUROMARKETING DESIGN
Onze design BRAINS kunnen uw website, webshop, app, e-mail en social media pagina designen aan de hand van de laatste neuromarketing technieken. Waarmee u de hoogste conversies zal behalen.

NEUROMARKETING TEKSTEN
De teksten van uw website, social media campagnes of e-mail marketing worden zo geschreven dat de 'old brain' van uw klanten optimaal wordt geactiveerd.

Wilt u ook direct starten met Social Media en onze unieke Neurmarketing technieken en hierdoor direct een voorsprong hebben op uw concurrenten. Bel dan onze BRAINS 010-2540070 of mail info@socialbrains.nl. Tot snel!

Wilt u ook direct resultaat?

Pas Neuromarketing toe in al uw marketingactiviteiten.

Integreer de elementen Pain, Gain en Claim in al uw online middelen.

#1 De Pain bij uw klant. Bepaal waar de daadwerkelijke behoefte (of pijnpunt) van de lezer ligt. Bij Neuromarketing gaat u altijd uit van de instinctieve behoeften. We spreken de 'old brain' aan.

#2 De Gain voor uw klant. Naast het tonen van deze behoefte is het belangrijk de lezer direct aan te spreken met uw unieke oplossing. Nogmaals, we richten ons hier op de 'old brain'. Hoe spreken we de instinctieve behoeftes aan van de lezer!

#3 Uw directe Claim. Als afzender van het bericht toont u tevens hoe deze oplossing gerealiseerd zal worden. De oplossing is altijd een concreet product of dienst. De lezer maakt al een beslissing voordat ze dit bewust kan verklaren. Dat is Neuromarketing.

 • “De Social Blueprint biedt ons de handvaten voor goede Social Business uitvoering”

  Hein Vergeer - Managing Director WelkomLife

Neuromarketing

Uw 'Old Brain' beslist!

Onze oplossingen

content

Online PR

Online PR

Uw klanten leven en werken voor een heel groot gedeelte online. U moet met uw bedrijf meegaan in deze ontwikkeling, ook op het gebied van Public Relations.Want waar kunt u uiterst effectief en tegen lage kosten naamsbekendheid voor uw dienst of product behalen: ONLINE.

Door de technieken uit de traditionele PR, Neuromarketing en nieuwe Social Media technieken toe te passen op de nieuwste media behalen wij voor u de beste resultaten. De traditionele media oriënteert zich vandaag de dag ook veel op de digitale snelweg, hierdoor kunnen wij relatief gemakkelijk in contact komen met alle grote en kleine nieuwszenders, radiostations, dagbladen, magazines en regionale bladen. Zodat uw boodschap weid verspreid kan worden! En altijd met onze journalistieke invalshoek gecombineerd met uw commerciële boodschap. Wij kunnen u de volgende diensten aanbieden:

ONLINE PR PLAN
Onze BRAINS maken voor u een Online PR Plan waarmee u en wij uw Public Relations optimaal kunnen uitvoeren:

 • #1 Wat is uw online boodschap?
 • #2 Welke online channels passen het beste bij uw merk en waar zijn uw klanten?
 • #3 Planning

PR DIGITALE CAMPAGNES
Een mooie digitale campagne bedenken is gaaf, maar wat nu? Dan gaan wij voor u aan de slag om ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk mensen uw boodschap te zien gaan krijgen.

CONTENT DISTRIBUTIE
Wij maken van uw traditionele content, online content en plaatsen deze op verschillende toonaangevende blogs en websites zodat uw content online verspreid zal worden.

Wilt u ook succesvol starten met Online PR en direct resultaten behalen. U kunt onze PR BRAINS bellen 010-2540070 of direct mailen info@socialbrains.nl. Tot snel!

Wilt u ook direct resultaat?

Versterk uw marketing met de elementen: Pain, Gain en Claim.

#1 Uw klant haar Pain. Belangrijk om Neuromarketing succesvol toe te passen is het bepalen waar de daadwerkelijke behoefte (of pijnpunt) van uw doelgroep ligt.

#2 Uw unieke Gain.Naast het tonen van deze behoefte is het belangrijk uw doelgroep direct aan te spreken met uw unieke oplossing. Nogmaals, we richten ons op de 'old brain'. Hoe spreken we de instinctieve behoeftes aan van uw bezoeker!

#3 Uw directe Claim.Als afzender van het bericht toont u tevens hoe deze oplossing gerealiseerd kan worden. De oplossing is zodoende een concreet product of dienst.

 • “Een geweldig team om mee samen te werken!”

  Michel de Bruin - Managing Director Admix

Online PR

Shout it Out!

Onze oplossingen